Tervetuloa Neuroporttiin!

Neuroportti on yhteistyössä Terveystieteiden keskuskirjaston, HY neurotieteiden osaston ja HYKS:n neurologian klinikan kanssa v:sta 2007 lähtien kehitetty suljetulla www-pinnalla toimiva hanke, joka tähtää jatkuvasti kasvavan neurologian alan käytännönläheisen lääketieteellisen informaation kokoamiseen, jäsentämiseen ja säilömiseen. Hankkeen tarkoituksena on erityisesti tukea neurologian erikoistumiskoulutusta, mutta Neuroportti toimii myös jatkokoulutuspintana erikoislääkäreille, erityistyöntekijöille ja sairaanhoitajille sekä lääketieteen peruskoulutuksen tukena kandidaattien itseopiskeluympäristönä.

HYKSin Talon Tavat --ohjeistot on tarkoitettu ohjaamaan ja yhtenäistämään HYKS neurologian klinikan käytäntöjä sekä tehostamaan HY neurotieteiden osaston erikoislääkärikoulutusta. Ohjeet ovat kliinistä päätöksentekoa tukevia suuntaviivoja, joita hoitava lääkäri voi halutessaan soveltaa tapauskohtaisesti yksittäisen potilaan hoidossa. Ohjeita saa soveltaa HYKS erityisvastuualueella seniorilääkärin ohjauksessa. 

« Takaisin

YHTEISTOIMINTAMENETTELYN MUKAISEEN HYKS:N MEDISIINISEN TU-LOSYKSIKÖN NEUROL

Alkupäivämäärä:
1.2.2012
Loppupäivämäärä:
Ei yhtään
Kesto:
14:00 – 15:00 (Aikavyöhykesensitiivinen)
Tyyppi:
Sijainti:
Meilahden sairaala, luentosali 4

Kutsutut:- Neurologian klinikan lääkärit (erikoislääkärit sekä erikoistuvat) - Työsuojeluvaltuutetut Marita Ahonen ja Mikko Wecström - Työsuojelupäällikkö Riitta Sahrman - Luottamusmies Auli Verkkoniemi Esityslista: 1. Kokouksen avaus ja puheenjohtajan valinta 2. Sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3. Esityslistan hyväksyminen 4. HYKS:n neurologian klinikan takapäivystyksen uusi järjestely 5. Muutoksen vaikutus Jorvin, Meilahden ja Peijaksen lääkäreiden työnkuvaan 6. Muut asiat

YHTEISTOIMINTAMENETTELYN MUKAISEEN HYKS:N MEDISIINISEN TU-LOSYKSIKÖN NEUROL

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.
  • Merkinnät

Neuroportti-kalenteri

Neuroportti kalenterin voi liittää omaan sähköiseen kalenteriin! Katso ohjeet tästä!

Sinulla ei ole tarvittavia rooleja tähän portlettiin.